• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
15.jpg

PROJECTS

+

North Narrabeen House

Alterations and Additions

Council Approval Stage

A major renovation of an existing two bedroom cottage on a substantial block overlooking a bushland reserve.

 

The concept explores the idea of two double height pavilions connected by an entry/circulation foyer.

 

The living areas were designed to run the length of the ground floor plan; increasing natural light and opening up the interior directly to its surroundings.

 

Each of the bedrooms on the first floor were designed to align with the exposed gable ceiling; maximising ceiling heights and framing the view towards the nature reserve at the rear of the property.

16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg

PROJECT TEAM

Architectural Design

Laura Cook

Bushfire Consultant

Planning for Bushfire Protection

Hydraulic Engineer

NB Consulting Engineers

Structural Engineer

NB Consulting Engineers

Builder

TBC